Den kødfri julemenu
Frikadeller og flæskesteg har længe været synonym med julemad, men sådan
behøver det ikke at være. Hvis du ønsker at skrue ned for dit kødforbrug eller
slet ikke spiser kød, er der masser af gode, smagfulde alternativer til julemenuen.
Her får du et bud på en kødfri julemenu fra blogger og opskriftudvikler, Michala Kramer,
bestående af indbagt linsebrød, hasselback butternut squash og en god julesalat.
Hovedretten i julemenuen er en indbagt
linsesteg. Et rigtigt lækkert, grønt alternativ
til det klassiske farsbrød eller den kendte
Beef Wellington
Ovnbagt butternut squash med et strejf af ahornsirup og hakkede nødder er et superlækkert tilbehør til den indbagte linsesteg.
Servér din linsesteg og butternut squash med en skøn vintersalat bestående af granatæble, appelsin, æble, brombær, grillet aubergine og hjemmelavet vinaigrette.