Casper Sobczyks bamseboller
Kan du huske, hvordan fødselsdagsboller så ud i de gode gamle dage? Kridhvide, søde og med et godt lag tandsmør. Her får du kokken Casper Sobczyks bud på verdens bedste og mest uprætentiøse bamseboller til fødselsdagen.
@caspersobczyks
Information
Antal
20-24 stk.
Sådan gør du
Hæld lun mælk op i en skål, gerne i en køkkenmaskine.
Rør gæren ud i mælken. Rør de øvrige ingredienser i og ælt dejen i maskinen ca. 8 min ved lav hastighed, til dejen er glat og slipper kanten.
Lad dejen
hæve i 60 min ved stuetemperatur
Del i 20-24 stykker og tril dem til boller. Sæt bollerne på bagepapir på bagepladen og lad dem hæve
i 60 min under et fugtigt klæde
Pensl bollerne med æg og bag i forvarmet ovn ved 220°C i ca. 10-12 min.
Velbekomme!