Information Antal Ca. 15 boller Sådan gør du1 Opløs gæren i vandet. 2 Tilsæt smeltet smør og derefter melet af 2-3 omgange. 3 Ælt dejen godt igennem ca. 10 - 15 min. 4 Tilsæt saltet og ælt videre i 5 min. 5 Stil dejen til hævning et lunt sted, under et viskestykke i 1 time. 6 Hæld dejen ud på bordet og lav et hul i midten af dejen. 7 Slå æggene ud og kom æggene, hampefrø, sesamfrø og revet squash i det udhulede hul i dejen. 8 Fold dejen ind over sig selv, og tag en saks eller brøddeler, og hak dejen ud i mange små brud. 9 Ælt dejen sammen igen og gentag indtil din dej bliver homogen. Tip Opgaven virker umulig i starten, men hav tålmodighed. 10 Form ca. 15 boller/brud og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir eller silikonebageark. 11 Lad dem efterhæve i ca. 30-45 min. 12 Pensl bollerne med lidt æg og drys med hampefrø og havsalt. 13 Herefter bages de ved 200°C i varmluftsovn i ca. 15-18 min.