Information
Antal
Ca. 15 boller
Sådan gør du
Opløs gæren i vandet.
Tilsæt smeltet smør og derefter melet af 2-3 omgange.
Ælt dejen godt igennem ca. 10 - 15 min.
Tilsæt saltet og ælt videre i 5 min.
Stil dejen til hævning et lunt sted, under et viskestykke i 1 time.
Hæld dejen ud på bordet og lav et hul i midten af dejen.
Slå æggene ud og kom æggene, hampefrø, sesamfrø og revet squash i det udhulede hul i dejen.
Fold dejen ind over sig selv, og tag en saks eller brøddeler, og hak dejen ud i mange små brud.
Ælt dejen sammen igen og gentag indtil din dej bliver homogen.
Tip Opgaven virker umulig i starten, men hav tålmodighed.
Form ca. 15 boller/brud og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir eller silikonebageark.
Lad dem efterhæve i ca. 30-45 min.
Pensl bollerne med lidt æg og drys med hampefrø og havsalt.
Herefter bages de ved 200°C i varmluftsovn i ca. 15-18 min.