Champagnesablen

LIVING AW15 BAR WINE 01 (1)

At sable en champagne er en kunst i sig selv, men med et par tips er det hverken svært eller risikabelt. 

Har du først forstået fysikken, der gør det muligt at åbne en champagne med en sabel, vil du hurtigt opleve, at det hverken er svært eller risikabelt. Med en prop, der bliver sendt afsted med 80 km/t, er det vigtigt, at du har teknikken på plads. Derfor har vi samlet de bedste råd fra Kasper Birch, som forklarer og viser dig, hvordan du sabler en champagne elegant og professionelt. 

Se videoen: Sådan sabler du din champagne

Se videoen: Sådan sabler du din champagne
M 5712087103097 30 LGCPO001R Lagiolebyhaews Champagnesabel

Essentielt til 'pagnen

Sakura 75

Det er et imponerende syn, når de japanske kirsebærtræer springer ud i et hav af lyserødt. Her har vi ladet os inspirere af blomsternes smukke farvespil og skabt en japansk udgave af den klassiske champagne-cocktail French 75.

Det skal du bruge

  • 2 cl gin
  • 2 cl kirsebærlikør
  • Kold cava eller brut
  • Isterninger
  • Lime


Sådan gør du

1. Sæt glasset i fryseren ca. 10 min
2. Kom kirsebærlikør og gin i – top op med kold Cava eller brut
3. Pynt med en lille blomst og evt. en limebåd
M Essens 1 2023 S 12 5703779013404 4303335 Holmegaard Champagneglas Carbernet