Hugo Spritz

Hugo Spritz stammer, trods sit danskklingende navn,
fra Italien. Her blev den udviklet i 2005 af bartenderen
Roland Gruber som et alternativ til den hyperpopulære,
Aperol Spritz. Og hvilket alternativ! Med sin blomsteragtige
smag og aroma er Hugo Spritz både sød og
boblende frisk. Perfekt til en varm sommerdag.

KK Web Hugo Spritz 550X750px

Information

Sådan gør du

Fyld et stort vinglas med isterninger.
Tilføj hyldeblomstsirup, prosecco, mynte, lime og rør rundt.
Top af med danskvand, og pynt med lime. Nyd med stort velbehag.

Sommer Spritz på menukortet

En varm sommerdag fortjener en iskold drink med masser af bobler! Spritz-cocktails er den perfekte måde at køle ned på, samtidig med at du forkæler dine smagsløg. Uanset om du er til den klassiske Aperol Spritz, en frisk Limoncello Spritz eller en spændende twist på den traditionelle opskrift, så er spritz-cocktails altid en god idé.

Her får du vores bud på sommerens bedste og mest forfriskende spritzere, der får dig til at drømme om sol, sommer og skønne stunder.

M Essens 2 2021 Side 16 AK 1568X520

Vidste du at...

spritz’ oprindelse stammer fra Østrig-Ungarn? I 1800-tallet, da Østrigere og Ungarer besøgte Italien, begyndte de at fortynde den lokale vin med vand for at gøre den lettere – det blev starten på den klassiske spritz!

Aperol Spritz blev dog først populær i 1950'erne, men det var først i begyndelsen af 2000'erne, at den eksploderede i popularitet, især som en sommerdrik i Italien og resten af verden.