Midnight-Martini
Ingredienser - sådan gør du:
Start med at lave kaffe infused rom.
Denne laves ved at blande ca. 0,5 ltr. rom med ca. 10 hele kaffebønner og lade den trække i et døgn. Dette kan gøres i en Luigi Bormioli Rossini karaffel.
Opskrift på vaniljesirup:
1 liter kogende vand1 kilo hvidt sukker
1 vaniljestang
Det kogende vand hældes over sukkeret i en kande eller beholder og røres til det er opløst. Herefter tilsættes en vaniljestang. Trækker et døgn.
Dernæst laves hvid chokoladeskum:
4 cl. Mozart cream liqueuer
4 cl. Fløde
Rystes I en shaker med is:
6 cl Zacapa rom (Kaffe Infused)
2 cl Vanille sirup.
4 cl Espresso shot
2 dash angostura bitters
Røres I glas eller shaker og serveres I Luigi Bormioli Vinea Champagneskål
Pynt: Hvid Chokoladeskum, Kakao og guldstøv.
Kasper Birch er indehaver af Lime & Lemon og har mange års erfaring med både det moderne og det klassiske drinksunivers.