Midnight-Martini

Ingredienser - sådan gør du:

Start  med at lave kaffe infused rom.

Denne laves ved at blande ca. 0,5 ltr. rom med ca. 10 hele kaffebønner og lade den trække i et døgn. Dette kan gøres i en Luigi Bormioli Rossini karaffel.

Opskrift på vaniljesirup:

1 liter kogende vand1 kilo hvidt sukker
1 vaniljestang

Det kogende vand hældes over sukkeret i en kande eller beholder og røres til det er opløst. Herefter tilsættes en vaniljestang. Trækker et døgn.

Dernæst laves hvid chokoladeskum:

4 cl. Mozart cream liqueuer
4 cl. Fløde

Rystes I en shaker med is: 

6 cl Zacapa rom (Kaffe Infused)
2 cl Vanille sirup.
4 cl Espresso shot
2 dash angostura bitters

Røres I glas eller shaker og serveres I Luigi Bormioli Vinea Champagneskål

Pynt: Hvid Chokoladeskum, Kakao og guldstøv.

Kasper Birch er indehaver af Lime & Lemon og har mange års erfaring med både det moderne og det klassiske drinksunivers.

Cocktails 640X960px Espresso Martiny
Cocktails 640X960px Espresso Martiny