The Spicy Bormioli

Sommeren er lig med lækre, friske og kulørte cocktails. Derfor har vi teamet op med den danske cocktailstjerne Kim Hass og lavet en række velsmagende sommercocktails. Og den perfekte cocktail fortjener naturligvis det perfekte glas.

Den italienske glasproducent Luigi Bormioli har i samarbejde med bartenderen og cocktailspecialisten Yuri Gelmini skabt Mixology-glasserien, som består af smukke, facetterede drinksglas som er dedikeret til det kulørte cocktailunivers.

17376 Env 1 800X800 (1)

Information

Fremgangsmåde

Hæld tequila, cordial, Mexican Mole Bitters og aquafaba i din shaker uden isterninger. Ryst i 30 sekunder. Tilsæt isterninger og ryst igen.
Si cocktailen i et Mixology cocktailglas fra Luigi Bormioli og pynt med chili.

Sådan laver du sukkersirup

Sukkeret hældes i det kogende vand og opløses under omrøring. Lad det simre i et par minutter.
Væsken afkøles, og hældes på en skoldet flaske. Opbevares på køl i op til en måned.
Tip Du kan bruge denne sukkersirup til cocktails, drinks eller som sødme til kaffe, te, hjemmelavet juice eller sodavand

Sådan laver du cordial

Ingredienserne opvarmes til 80 grader.
Infuse en halv finthakket habanero. Tiden afhænger af spice-preferencer.
Væske blandes med 200 ml. sukkersirup.
Fjern chili og blend væsken inden det sættes på køl i mindst 6 timer. Herefter skal væsken sies og gerne filtreres gennem kaffefilter.

Det perfekt glas til den perfekte cocktail

Alle Luigi Bormioli-glas er produceret i deres innovative SON.hyx-glas®, der er dobbelt så stærkt som almindeligt glas. Der gives intet mindre end 25 års garanti mod skår og glaspest på alle Luigi Bormioli glas – og det siger jo lidt om kvaliteten!