Information
Antal
6 personer
Sådan gør du
Rul dejen ud og læg i grillfast fad med kant - eller i portionstærtefade. Stil på køl eller frys ca. 20 minutter.
Prik bunden med en gaffel, og pres sølvpapir over. Læg gerne tørrede bønner på folien, så dejen ikker hæver op. Bag ved kraftig indirekte varme i ca. 10 minutters tid, til dejen er nogenlunde forbagt. Løft folie og bønner op (bønnerne kan genanvendes til forbagning).
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
Rødløg skæres i skiver og mørnes i en kasserolle med smørret ved jævn varme i ca. 2 minutter. Skær kartoflerne i tykke skiver, laks i tern og fordel i tærteformene. Fordel herefter rødløg og spæde spinatblade.
Pisk æg og fløde sammen, og hæld over fyldet. Krydr med salt og peber, og sæt på grill ved indirekte middel varme i ca. 15 minutter med grill-låg på, til fyldet i quichen er bagt fast. Drys med persille og servér.
Tip Når du anvender ovnfaste fade på grillen, skal du altid sørge for at fadets bund er dækket. Så hvis der ikke som her er dej i tærtefadet, skal bunden være dækket med væske eller fedtstof.