

Citronbagte portobellosvampe med rosmarin og hvidløg
Disse citronbagte portobellosvampe er en nem og velsmagende forret, der kombinerer svampenes dybe smag med frisk citron og duftende rosmarin. De bliver saftige og lækre i ovnen og får en skøn, gylden overflade. Perfekte som en let start på middagen – prøv dem alene eller med et stykke sprødt brød. Velbekomme!
Information
Antal
4 personer
Sådan gør du
Rengør svampene og kom dem i en bradepande med bagepapir.
Snit hvidløget fint og hak rosmarin groft. Fordel det sammen med olivenolie ovenpå svampene og tilsmag med salt og peber.
Skræl skallen af en citron i store flager og kom dem henover svampene. Pres saften derover.
Svampene bages i forvarmet ovn på 200 grader i 25-30 minutter indtil de er gyldne og møre.

Svampe, svampe & svampe
Er du også vild med svampe? Vi forstår dig! Svampe er både smagfulde og alsidige og kan bruges i utallige retter. Her finder du flere lækre opskrifter, der hylder svampenes fantastiske smag.