Forretter 1568X520px Citronbagte Portobellosvampe

Citronbagte portobellosvampe med rosmarin og hvidløg

Disse citronbagte portobellosvampe er en nem og velsmagende forret, der kombinerer svampenes dybe smag med frisk citron og duftende rosmarin. De bliver saftige og lækre i ovnen og får en skøn, gylden overflade. Perfekte som en let start på middagen – prøv dem alene eller med et stykke sprødt brød. Velbekomme!

Information

Antal
4 personer

Sådan gør du

Rengør svampene og kom dem i en bradepande med bagepapir.
Snit hvidløget fint og hak rosmarin groft. Fordel det sammen med olivenolie ovenpå svampene og tilsmag med salt og peber.
Skræl skallen af en citron i store flager og kom dem henover svampene. Pres saften derover.
Svampene bages i forvarmet ovn på 200 grader i 25-30 minutter indtil de er gyldne og møre.
Forretter 298X298px Citronmarinerede Portobellosvampe

Svampe, svampe & svampe

Er du også vild med svampe? Vi forstår dig! Svampe er både smagfulde og alsidige og kan bruges i utallige retter. Her finder du flere lækre opskrifter, der hylder svampenes fantastiske smag.