Information
Antal
4 personer
Sådan gør du
Del hver fiskefilet i 2 stykker og krydr med salt og peber. Vend dem omhyggeligt i rugmelet.
Smelt smørret på en stor pande, og steg fiskefileterne i ca. 3 minutter på hver side, til de er helt sprøde og gyldne.
Skær de nederste ender af aspargeserne, og skær dem i 4 cm lange stykker let på skrå. Læg dem i en gryde med spilkogende, saltet vand i 1- 2 minutter. Hæld vandet fra, og afkøl straks aspargeserne i koldt vand.
Smør rugbrødet med smør, og skær hver brødskive over, så du får i alt 8 trekanter. Læg lidt skyllet frisé-salat på brødet, så et stykke fisk, en lille skefuld mayonnaise og en dessertske med lakserogn. Pynt til sidst med asparges, klippet dild, skyllede ærteskud og citron skåret i både.
Tip Slut af med et drys peber fra kværn - det er prikken over i'et.