"Det nye sorte er tun på dåse. Vi opgraderer med skyr, løgchips, grøn dip, friske urter og agurkebånd"- Claus Holm
Information Antal 4 personer Sådan gør du1 Rødløget skæres i meget tynde skiver, lægges i pres og tørres i ovnen med 80-100 grader – men det kan også anvendes friskt. 2 Vagtelæggene koges i 2 minutter og 20 sekunder og pilles. 3 Byg salaten op som en trifli. 4 Først spelten i bunden der er vendt med rapsolie, æbleeddike og dild. Bland tun og skyr og kom det på. 5 Så igen spelt. 6 Fortsæt indtil du når toppen i det glas eller krus, du bruger. 7 Pynt med agurker skåret i tynde bånd fx med en tyndskræller og rullet, løgchips eller friske rødløg og halve vagtelæg – ren lir, men det virker! Tip Skab en utraditionel anretning ved at bruge fx Kählers enkle og elegante Hammershøi termokopper eller Royal Copenhagens smukke termokopper.