Andebryst med kirsebærsauce

Højtider 1200X364px Andebryst

Information

Tilberedningstid
30 min.
Ovntid
30 min.

Stegte kartofler

Skrub kartoflerne, skær dem i kvarter, og vend med olie, salt, peber og timian i et ovnfad.
Steg dem møre i en 175° varm ovn i ca. 35 minutter.

Andebryst

Rids fedtet på andebrysterne, og brun dem med fedtet nedad på en pande.
Vend dem og steg i 2 minutter.
Læg dem i et ovnfad, krydr med salt og peber.
Ovnsteg dem ved 175°C i 10 minutter.

Kirsebærsauce

Hæld portvin på panden, som anden har stegt på.
Kog op, og tilsæt boullion, fløde salt og peber.
Juster farven med kulør.
Kom kirsebær i, og tag fra varmen.

Rødkål

Steg krydderierne let i smør på en pande.
Lad fintsnittet rødkål stege med i 3 minutter.
Vend eddike i, og smag til med sukker, salt og peber.
Højtider 298X298px Andebryst