Information Tilberedningstid 30 min. Ovntid 30 min. Stegte kartofler1 Skrub kartoflerne, skær dem i kvarter, og vend med olie, salt, peber og timian i et ovnfad. 2 Steg dem møre i en 175° varm ovn i ca. 35 minutter. Andebryst1 Rids fedtet på andebrysterne, og brun dem med fedtet nedad på en pande. 2 Vend dem og steg i 2 minutter. 3 Læg dem i et ovnfad, krydr med salt og peber. 4 Ovnsteg dem ved 175°C i 10 minutter. Kirsebærsauce1 Hæld portvin på panden, som anden har stegt på. 2 Kog op, og tilsæt boullion, fløde salt og peber. 3 Juster farven med kulør. 4 Kom kirsebær i, og tag fra varmen. Rødkål1 Steg krydderierne let i smør på en pande. 2 Lad fintsnittet rødkål stege med i 3 minutter. 3 Vend eddike i, og smag til med sukker, salt og peber.