Information
Tilberedningstid
30 min.
Ovntid
30 min.
Stegte kartofler
Skrub kartoflerne, skær dem i kvarter, og vend med olie, salt, peber og timian i et ovnfad.
Steg dem møre i en 175° varm ovn i ca. 35 minutter.
Andebryst
Rids fedtet på andebrysterne, og brun dem med fedtet nedad på en pande.
Vend dem og steg i 2 minutter.
Læg dem i et ovnfad, krydr med salt og peber.
Ovnsteg dem ved 175°C i 10 minutter.
Kirsebærsauce
Hæld portvin på panden, som anden har stegt på.
Kog op, og tilsæt boullion, fløde salt og peber.
Juster farven med kulør.
Kom kirsebær i, og tag fra varmen.
Rødkål
Steg krydderierne let i smør på en pande.
Lad fintsnittet rødkål stege med i 3 minutter.
Vend eddike i, og smag til med sukker, salt og peber.