Bartenderens bedste nytårscocktails
Nytårsaften skal fejres med maner, og hvilken bedre måde at gøre det på end ved at løfte dine nytårscocktails til et helt nyt niveau? Vi har udfordret tre af Danmarks bedste bartendere til at give deres bud på årets nytårscocktail.
Something Exotic
Kombination af rom, lime, ananas og passionsfrugt er den perfekte kontrast til en regnvåd dansk nytårsaften. Så mix noget eksotisk og send dine gæsters smagsløg en tur til Caribien.
Cucudil
Christophes cocktail har søde og urteagtige noter, et syrligt touch og kølige agurkearomaer, som runder oplevelsen af.
Honey 'n' Spice
Kims cocktail er ikke overraskende lavet på gin. Med sin kombination af honning, citron og basilikum blander Honey ’n’ spice på lækreste vis det søde, det sure og det aromatiske.
Kolonihave Martini
En smag af dansk sommer til nytårsaften? Ja, hvorfor ikke, siger Kim Hass, der med sin Kolonihave Martini byder på klassiske smage som æble og rabarber.
Til en god cocktail hører et smukt glas
Gennemførete cocktails fortjener at blive præsenteret med stil, og hvilke glas er mere perfekte, end de smukke fra Optica-serien.
Glassene er prydet med et elegant plisseret design, der fremhæver drinkens nuancer, og tilfører nytårsbordet et luksuriøst udtryk.
Mød de tre bartendere
Ulrich Deleuran Steffensen
Med mange års erfaring som barchef og guldmedaljer fra bl.a. EM og DM i bartending kan Ulrich Deleuran Steffensen for alvor skue op for en god drink. Han står bag drinken "Something Exotic"
Christophe Daudigny
Den franske bartender Christophe Daudigny har tilbragt de sidste 14 år i Aarhus, og har vundet medaljer ved både VM og DM i bartending. Han er manden bag drinken "Cucudil"
Kim Hass
Du har sikkert allerede smagt den nyklassiske Gin Hass? Kim Hass er manden bag opskriften. Han har været bartender siden 1996, og har vundet flere internationale titler inden for både bartending og cocktail skills.