Information Antal 30-50 stk Dej1 Kom smør, sirup og brun farin i en gryde og bring i kog. 2 Tilsæt krydderiet og natron og lad massen boble let op. 3 Tag gryden af varmen og lad det køle lidt af. Sigt melet i en skål, tilsæt den lune smørblanding og rør det sammen på en røremaskine. 4 Tilsæt æg og salt og rør dejen homogen. 5 Kom dejen i en frostpose og læg den på køl natten over (kan holde sig på køl i 3-5 dage). Rul dejen ud og udstik de julemotiver, du ønsker. Tip Husk at stikke små huller i, hvis de skal hænges op 6 Bages ved 180 °C varmluft i 8-10 min. Glasur1 Pisk flormelis og æggehvider sammen til en luftig glasur. 2 Dekorer brunkagerne med lidt glasur og drys med sukker. 3 Brug evt. billedet til inspiration. Opbevares i en bøtte.