Ditte Julies brunkager

Højtider 1200X364px Brunkager

Information

Antal
30-50 stk

Dej

Kom smør, sirup og brun farin i en gryde og bring i kog.
Tilsæt krydderiet og natron og lad massen boble let op.
Tag gryden af varmen og lad det køle lidt af. Sigt melet i en skål, tilsæt den lune smørblanding og rør det sammen på en røremaskine.
Tilsæt æg og salt og rør dejen homogen.
Kom dejen i en frostpose og læg den på køl natten over (kan holde sig på køl i 3-5 dage). Rul dejen ud og udstik de julemotiver, du ønsker.
Tip Husk at stikke små huller i, hvis de skal hænges op
Bages ved 180 °C varmluft i 8-10 min.

Glasur

Pisk flormelis og æggehvider sammen til en luftig glasur.
Dekorer brunkagerne med lidt glasur og drys med sukker.
Brug evt. billedet til inspiration. Opbevares i en bøtte.
Højtider 298X298px Brunkager