Information
Antal
4 personer
Tid
30 minutter
Ovntid
Lun brioche boller i ca. 2 min. ved 200° grader
Hjemmelavet rødkål
Varm en gryde op med 2 spsk olie. Sauter rødkålen i gryden i et par min. ved jævn varme.
Kom honning og eddike ved og lad det bruse op.
Kom stjerneanis og frisk ingefær ved og sæt låg på og lad det simre i 10-12 min.
Tilsæt æbletern.
Smag til med salt og peber. Lad det afkøle lidt og drænes i sigte inden anretning af burgerboller.
Sennepsdressing
Pisk dijonsennep med honning og dijonsennep sammen med æblecider eddike.
Tilsæt hvidløg og frisk timian.
Hæld en tynd stråle oliven olie i dressingen, mens der piskes til ensartet konsistens. Smag til med salt og peber.
Pulled duck burger
Varm 4 brioche bolle enten i ovn eller på pande med skærefladen nederst.
Smør sennepsdressing på top og bund af brioche bollen.
Kom rødkål på underbollen og ca. 100 g lunet pulled pork ovenpå rødkålen
Herpå lægges skiver af syltet agurk, frisk timian og top med overbollen og server straks.