Information Antal 4 personer Tid 30 minutter Ovntid Lun brioche boller i ca. 2 min. ved 200° grader Hjemmelavet rødkål1 Varm en gryde op med 2 spsk olie. Sauter rødkålen i gryden i et par min. ved jævn varme. 2 Kom honning og eddike ved og lad det bruse op. 3 Kom stjerneanis og frisk ingefær ved og sæt låg på og lad det simre i 10-12 min. 4 Tilsæt æbletern. 5 Smag til med salt og peber. Lad det afkøle lidt og drænes i sigte inden anretning af burgerboller. Sennepsdressing1 Pisk dijonsennep med honning og dijonsennep sammen med æblecider eddike. 2 Tilsæt hvidløg og frisk timian. 3 Hæld en tynd stråle oliven olie i dressingen, mens der piskes til ensartet konsistens. Smag til med salt og peber. Pulled duck burger1 Varm 4 brioche bolle enten i ovn eller på pande med skærefladen nederst. 2 Smør sennepsdressing på top og bund af brioche bollen. 3 Kom rødkål på underbollen og ca. 100 g lunet pulled pork ovenpå rødkålen 4 Herpå lægges skiver af syltet agurk, frisk timian og top med overbollen og server straks.