Dukkah-sild med friske krydderurter

Dukkahsild Essens 3 2021 Side 13 Royal Copenhagen 5705140737391 1058880 01

Information

Sådan gør du

Rist først sesamfrø og korianderfrø på en middelvarm pande et par minutter og hæld blandingen ud i en skål.
Rist herefter hasselnødderne ca. 3 minutter og bland med frøene.
Knus frø-og nøddeblandingen groft i en morter sammen med spidskommen og smag til med salt og friskkværnet sort peber.
Din dukkah er nu klar, og det er tid til at panere sildene.
Det gør du ved at vende sildene i mel, sammenpisket æg og til sidst dukkah-blandingen.
Steg i smør et par minutter på hver side og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Dryp med citronsaft og server varme med friske urter- for eksempel bladfennikel, persille, mynte eller oregano.

Find mere inspiration i vores julemagasin!

Vi dykker ned i nogle af julens mange traditioner. Men traditionen tro vil vi give de velkendte ritualer et lille twist – uanset om det gælder silden til julefrokosten, julebordets opdækning eller pynten, du hænger i vinduerne. Du kan også glæde dig til at møde kage-innovatoren Tobias Hamann, der deler ud af sine bedste juleknas-opskrifter og fortæller mere om, hvad julens traditioner betyder for ham.

KK Essens 1080X1350px V3

Vi har et par andre gode bud på sildeanretninger, der kan overbevise selv den største silde-tvivler