Information Antal Ca. 16 stk Kransekagemasse1 Rør 1/3 af æggehviden ind i flormelissen. 2 Tilsæt marcipan i små stykker og ælt godt med en spatel på en røremaskine eller i hænderne. 3 Tilføj resten af æggehviden lidt ad gangen, mens der æltes. 4 Kom kagemassen i en stofsprøjtepose med en trekantet tylle og sprøjt ud på en bageplade (m. bagepapir) i ’kransekager’ a’ ca. 50 gram. 5 Lad dem ’lufttørre’ i ½ time og form herefter til fine kransekager med lidt vand på fingrene. 6 Bag ved 200 ஂC ca. 8-10 min. til de er gyldne, og køl af ved stuetemperatur. Glasur1 Sigt flormelis i en skål og kom pasteuriseret æggehvide i. 2 Pisk glasuren luftig med håndmixer. 3 Glasuren skal være så flydende, at man kan sprøjte den, men den må ikke flyde sammen, når der røres i den. 4 Kom glasuren i et lille kornet – et trekantet stykke bagepapir foldet til et kræmmerhus – og sprøjt striber på de afkølede kransekager. Tip Kransekagerne kan holde sig op til fem dage, hvis opbevaret tildækket på køl.