Spiselig chokoladeskål

Sukkerskål

Information

Antal
1 skål

Sådan gør du

Blæs en vandballon op og vask den grundigt.
Temperer en masse hvid chokolade i en glasskål, der er stor nok til at ballonen kan komme ned. Tilføj knuste sukkerstokke efter behov.
Lav først små chokoladeknapper, der skal fungere som fødder på ballonen.
Dyp nu ballonen i den flydende chokolade. Sørg for at der er et godt lag på og stil ballonen på knapperne.
Lad chokoladen størkne på køl, og når den er helt stivnet, kan du springe ballonen med en nål.
Tip Server din is i skålen med et godt drys knust sukkerstok.
Sukkerstok Chokolade 3050910050906 20052 Pillivuyt Etagere

Prøv kræfter med varm chokolade på pebermyntepind

1. Temperer chokoladen og hælde den i små silikoneforme eller snapseglas. Husk, formene skal være dybe nok til at kunne holde en sukkerstok.

2. Placer nu en sukkerstok i chokoladen og lad den stivne på køl i ca. en time.

3. Nu kan du, måske med lidt varmt vand på ydersiden af glasset eller formen, tage chokoladerne ud – klar til at blive smeltet ud i varm mælk.

Find mere inspiration i vores julemagasin!

Vi dykker ned i nogle af julens mange traditioner. Men traditionen tro vil vi give de velkendte ritualer et lille twist – uanset om det gælder silden til julefrokosten, julebordets opdækning eller pynten, du hænger i vinduerne. Du kan også glæde dig til at møde kage-innovatoren Tobias Hamann, der deler ud af sine bedste juleknas-opskrifter og fortæller mere om, hvad julens traditioner betyder for ham.

KK Essens 1080X1350px V3

Find flere opskrifter med den velkendte sukkerstok