Information
Antal
4 personer
Sådan gør du
Kog kyllingebrysterne i vand i 15 minutter. Pil kødet fra hinanden i lange tråde.
Tag de store blade af icebergsalaten. Lav fire skåle af dem og finsnit resten af salaten.
Skræl agurken og halver den på Langs. Fjern kernerne og skær den i skiver.
Hak koriander groft, snit forårsløg fint og bland det sammen med kylling, agurk og fintsnittet salat. Fordel det i salatskålene.
Kom chili, hvidløg, limesaft, fiskesauce og sukker i en blender og blend det godt sammen. Styrken af dressingen kan justeres med sukker og fiskesauce.
Anret salatskålene med dressing, peanuts og ristet ris.
*Jasmin ris: Rist de rå jasmin ris på en tør pande i ca. 5 minutter ved svag varme. Knus det derefter i en morter eller kaffekværn. Risene skal kun knuses - de skal ikke ende som rismel.