Charcuteri bræt

Det klassiske charcuteribræt er i sig selv ikke en kulinarisk nyskabelse. Men det er godt. Et tag-selv-bord af delikate specialoste kombineret med gourmetskinke og pølse, friskskåret melon og klaser af lækre druer. Når det gælder ostevalget, er det jo smag og behag, men vi anbefaler at have både nogle faste gode oste, f.eks. modnet cheddar, og nogle bløde oste f.eks. en god brie, og noget med noget spark, f.eks. en stærk blåskimmelost. Brættet er perfekt som erstatning for desserten eller som en form for tapas-menu i sin egen ret. Skal nydes med god rødvin i godt selskab.

M Essens 1 2023 S 47 Charcuteri 535X720px

Alt på ét bræt

Vi er hoppet hovedkulds ud i trenden, mad på ét bræt, som er super populært og hvor kreativiteten ingen grænser har. Giv dig i kast med en af disse lækre foodboards, og imponér dine gæster.