Information Antal 4 personer Sådan gør du1 Rør svinekødet med soyasauce, revet ingefær, hakket chili, knust hvidløg, æg, hakket persille, salt og peber. 2 Steg et lille stykke af farsen på en pande og smag om farsen evt. skal have mere salt og peber. 3 Kom rødvinen i en gryde, kog op og lad den koge ind til det halve. 4 Tilsæt flåede tomater, timian, bouillonterninger, laurbærblade, salt og peber og lad det hele simre under låg i 15 min. 5 Form farsen til frikadeller med en ske og steg dem på en pande til de er gyldne – ca. 5 min. på hver side. 6 Nip stilken af de grønne bønner og dræn samt skyl de blandede bønner. 7 Kom alle bønner i gryden med tomatblandingen og lad det simre i 5 min. 8 Læg de stegte frikadeller i gryden og drys med knust fetaost. Server straks.