Hjemmelavet chokoladepasta
Chokolade er ikke kun til søde sager. Det smager også lækkert i saucer, chili con carne eller som her; som smagsgiver i en god hjemmelavet tagliatelle. Server i en pastatallerken med en lækker svampesauce og godt brød.
Information
Sådan gør du
Bland mel, kakaopulver og salt.
Grav en fordybning i bunken, slå to store æg ud heri og tilføj en spiseske olivenolie.
Bland det hele med en gaffel,
indtil massen hænger sammen.
Hæld dejen ud på et køkkenbord med mel og ælt godt med hænderne.
Tilføj forsigtigt
vand, hvis dejen er for tør, og lad den hvile
ved stuetemperatur i en overdækket skål i 30 min, når den er elastisk og lækker.
Efter hævning ælter du igen, ruller den helt fladt ud og skærer tynde strimler.
Læg skiverne
på et stykke bagepapir og drys med kakao.
Pastaen skal koges to minutter.