Information
Lam
Grill lammekronen ved 200 grader i ca. 12 minutter, afhængig af størrelse og tykkelse.
Tip Mærk på kødet. Det skal være spændstigt, når du prikker til det.
Salt drysses over til slut.
Dressing
Riv parmesanen fint, og kom den i en skål. Pres citronen, og hæld saften ud over parmesanen.
Lad blandingen stå på køkkenbordet i ca. 2 minutter, så begynder parmesanen at opløses i citronsaften.
Tilsæt herefter cremefraiche, citronskal, salt og peber til citrus-/osteblandingen, og rør den glat.
Sæt på køl, til du skal bruge den.
Tilbehør
Pensl hjertesalaten med smeltet smør, og grill den over indirekte varme, til snitfladen begynder at tage farve.
Flyt herefter salaten til direkte varme, og grill den hårdt i nogle sekunder for at give den grillstriber.
Pensl aspargesene med smør eller olie, og grill ved direkte varme, til de er møre, men stadig sprøde.
Husk at hælde dressing over.