InformationLam1 Grill lammekronen ved 200 grader i ca. 12 minutter, afhængig af størrelse og tykkelse. Tip Mærk på kødet. Det skal være spændstigt, når du prikker til det. 2 Salt drysses over til slut. Dressing1 Riv parmesanen fint, og kom den i en skål. Pres citronen, og hæld saften ud over parmesanen. 2 Lad blandingen stå på køkkenbordet i ca. 2 minutter, så begynder parmesanen at opløses i citronsaften. 3 Tilsæt herefter cremefraiche, citronskal, salt og peber til citrus-/osteblandingen, og rør den glat. Sæt på køl, til du skal bruge den. Tilbehør1 Pensl hjertesalaten med smeltet smør, og grill den over indirekte varme, til snitfladen begynder at tage farve. 2 Flyt herefter salaten til direkte varme, og grill den hårdt i nogle sekunder for at give den grillstriber. 3 Pensl aspargesene med smør eller olie, og grill ved direkte varme, til de er møre, men stadig sprøde. 4 Husk at hælde dressing over.