Information
Antal
4 personer
Sådan gør du
Rør svinekødet sammen med bouillon, mel, æg, hakket timian og salt og peber.
Steg et lille stykke af farsen på en pande og smag om farsen evt. skal have mere salt og peber.
Form farsen til boller og rul dem mellem hænderne, så de bliver helt runde og ensartede.
Skræl rodfrugterne, skær dem i grove stykker og vend i lidt olie, salt og peber.
Bag stykkerne på bagepapir i en forvarmet ovn i 25 min. ved 200° C
Bring kokosmælken i kog og tilsæt bouillonterninger og karry og lad den simre, til den begynder at tykne.
Kog risene som anvist på pakken og hold dem varme under låg.
Varm olien op i en gryde til 180° C og fritér kødbollerne, til de bliver gyldne – ca. 3-5 min.
Tag dem op af olien og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Hæld saucen over risene, læg kødboller og rødder ved og drys med grofthakket koriander. Server straks.