Information Antal 4 personer Sådan gør du1 Rør svinekødet sammen med bouillon, mel, æg, hakket timian og salt og peber. 2 Steg et lille stykke af farsen på en pande og smag om farsen evt. skal have mere salt og peber. 3 Form farsen til boller og rul dem mellem hænderne, så de bliver helt runde og ensartede. 4 Skræl rodfrugterne, skær dem i grove stykker og vend i lidt olie, salt og peber. 5 Bag stykkerne på bagepapir i en forvarmet ovn i 25 min. ved 200° C 6 Bring kokosmælken i kog og tilsæt bouillonterninger og karry og lad den simre, til den begynder at tykne. 7 Kog risene som anvist på pakken og hold dem varme under låg. 8 Varm olien op i en gryde til 180° C og fritér kødbollerne, til de bliver gyldne – ca. 3-5 min. 9 Tag dem op af olien og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. 10 Hæld saucen over risene, læg kødboller og rødder ved og drys med grofthakket koriander. Server straks.