Tærte med broccoli, hytteost og hestebønner
Flere lækre opskrifter med bælgfrugter
Information
Sådan gør du
Kog Ingrid ærterne og hestebønnerne hver for sig i rigeligt letsaltet vand i 30 min. Ingrid ærterne bliver bløde og hestebønnerne har stadig lidt bid.
Tærtedej
Blend de kogte Ingrid ærter, havregryn, olie og salt i en minihakker.
Smør et tærtefad med smør.
Tryk tærtedejen ud i tærteformen.
Prik små huller i dejen og stil på køl i 30 min.
Fyld
Skyl og hak broccoli i mindre stykker.
Skyl og skær svampene i grove stykker og steg kort på en pande i lidt olie.
Tag en skål og pisk en æggemasse af æg, hytteost, mælk, friskhakket timian, salt og peber.
Tilsæt de kogte hestebønner, broccoli, stegte svampe i æggemassen.
Hæld fyldet i tærtedejen, og bag i 30 min. ved 200 grader (varmluft).