M 5709554133244 13324 Aida Pastatallerken 23Cm 1568X520px

Appelsin creme brulée

Fuldend appelsin-menuen med en lækker creme brulée serveret i appelsinskaller.

Information

Antal
4 pers.

Sådan gør du

Skær bunden og toppen af 2 store appelsiner, og halver dem. Udhul dem med en ske.
Put den afskårne top/bund i den tomme skal fra indersiden. Det vil forhindre fyldet i at løbe ud.

Sådan gør du - cremen

Varm fløde, sukker, vaniljesukker og æggeblommer i en gryde.
Lad det koge 3 min under omrøring.
Lad blandingen køle lidt af.
Tilsæt 6 ml friskpresset appelsinsaft og 1½ spsk fintrevet appelsinskal
Rør 3 blade udblødt husblas i væsken, og hæld det hele i appelsinskallerne.
Stil skallerne i køleskabet i ca. 4 timer, så blandingen kan stivne.

Sådan gør du - pynt

Lige inden servering drysser du et tyndt lag sukker over cremen i skallerne, og brænder overfladen med en brænder.