Appelsin creme brulée
Fuldend appelsin-menuen med en lækker creme brulée serveret i appelsinskaller.
Information
Antal
4 pers.
Sådan gør du
Skær bunden og toppen af 2 store appelsiner, og halver dem. Udhul dem med en ske.
Put den afskårne top/bund i den tomme skal fra indersiden. Det vil forhindre fyldet i at løbe ud.
Sådan gør du - cremen
Varm fløde, sukker, vaniljesukker og æggeblommer i en gryde.
Lad det koge 3 min under omrøring.
Lad blandingen køle lidt af.
Tilsæt 6 ml friskpresset appelsinsaft og 1½ spsk fintrevet appelsinskal
Rør 3 blade udblødt husblas i væsken, og hæld det hele i appelsinskallerne.
Stil skallerne i køleskabet i ca. 4 timer, så blandingen kan stivne.
Sådan gør du - pynt
Lige inden servering drysser du et tyndt lag sukker over cremen i skallerne, og brænder overfladen med en brænder.