Information Antal ca. 8 personer Blommemarmelade1 Skær blommer op i mindre stykker og kom dem op i en gryde sammen med de øvrige ingredienser. 2 Lad det simre i 30-40 min 3 Rør i det undervejs, så ikke det bliver tørt eller brænder på. 4 Lad den svale. Bund1 Smuldr flormelis, mel, bagepulver, vaniljesukker og smør sammen. 2 Saml dejen med æggeblommerne. 3 Smør tærteformen med lidt smør. 4 Hæld herefter dejen heri. 5 Glat overfladen ud med en kagespatel og bag bunden ved 175 °C varmluft i ca. 12 min. 6 Lad bunden køle kort. 7 Fordel den færdige marmelade ovenpå den bagte bund (gem gerne lidt blommesirup/saft fra marmeladen til pynt). Makronmasse1 Ælt det hele sammen, vær omhyggelig, ingen marcipanklumper. 2 Hæld/smør meget forsigtigt makronmassen udover fyldet. 3 Sæt tærten tilbage i ovnen, men nu på 200 °C varmluft i ca. 20-25 min. 4 Lad tærten køle af. 5 Pynt af med blommesirup/saften fra marmeladen og dekorer med spiselige blomster eller det du har i skabe og skuffer.