InformationBrownies1 Forvarm ovnen til 170°C (varmluft 150°C). 2 Smelt chokolade og smør over vandbad og lad det køle af i nogle minutter. 3 Bland sukker i og pisk godt igennem med en håndmixer. 4 Tilsæt vanilje og æg og pisk igen. 5 Til sidst piskes melet i indtil blandingen er helt glat og ensartet i konsistensen. Tip Hvis man synes, kan der tilsættes ristede nødder i dejen) 6 Fyld dine cupcake forme 2/3 op med dejen. 7 Det er en god idé at putte dine papirforme i en muffinform af stål eller silikone - så holder de nemlig faconen bedre. 8 Bag dem midt i ovnen i ca. 20-25 minutter. Husk at cupcakes skal køles helt af før du pynter dem med frosting. Chocolate fudge frosting1 Smelt chokoladen over vandbad og afkøl den til stuetemperatur. 2 Smørret røres godt igennem med håndmixeren indtil det er tykt og cremet (ca. 1 min.) 3 Tilsæt sukker og pisk det indtil blandingen er let og luftig (ca. 2 min.). 4 Tilsæt vanilje og pisk lidt igen. 5 Herefter tilsættes den stue-tempereret chokolade. 6 Det er er vigtigt at chokoladen har stuetemperatur, brug evt. et gourmet-termometer. 7 Pisk ved lav hastighed indtil det hele er blandet sammen. 8 Piskes igen ved høj hastighed i 2-3 min. indtil frostingen er helt glat og skinnende. 9 Når dine cupcakes er kølet af kan du pynte med frosting. Tip Pynt fx med et flot stykke chokolade, krymmel eller andet spændende.