Information
Brownies
Forvarm ovnen til 170°C (varmluft 150°C).
Smelt chokolade og smør over vandbad og lad det køle af i nogle minutter.
Bland sukker i og pisk godt igennem med en håndmixer.
Tilsæt vanilje og æg og pisk igen.
Til sidst piskes melet i indtil blandingen er helt glat og ensartet i konsistensen.
Tip Hvis man synes, kan der tilsættes ristede nødder i dejen)
Fyld dine cupcake forme 2/3 op med dejen.
Det er en god idé at putte dine papirforme i en muffinform af stål eller silikone - så holder de nemlig faconen bedre.
Bag dem midt i ovnen i ca. 20-25 minutter. Husk at cupcakes skal køles helt af før du pynter dem med frosting.
Chocolate fudge frosting
Smelt chokoladen over vandbad og afkøl den til stuetemperatur.
Smørret røres godt igennem med håndmixeren indtil det er tykt og cremet (ca. 1 min.)
Tilsæt sukker og pisk det indtil blandingen er let og luftig (ca. 2 min.).
Tilsæt vanilje og pisk lidt igen.
Herefter tilsættes den stue-tempereret chokolade.
Det er er vigtigt at chokoladen har stuetemperatur, brug evt. et gourmet-termometer.
Pisk ved lav hastighed indtil det hele er blandet sammen.
Piskes igen ved høj hastighed i 2-3 min. indtil frostingen er helt glat og skinnende.
Når dine cupcakes er kølet af kan du pynte med frosting.
Tip Pynt fx med et flot stykke chokolade, krymmel eller andet spændende.