En drøm af en roulade

M Essens 1 2023 S 49 5701390486126 751320 Aldente Bageark 1568X520px

Vi har taget det bedste fra drømmekagen (læs: det uimodståelige kokosfyld) og kombineret med den klassiske rouladedej for at skabe en drøm af en roulade.

Information

Sådan gør du

Lav en dej ved at piske æg og sukker med en håndmixer, til massen er luftig.
Sigt hvedemel og bagepulver i.
Vend forsigtigt sammen og hæld dejen ud på en bageplade med sukkerstrøget bagepapir.
Bag i ca. 5 min ved 200°C, og pas på den ikke bliver for mørk.
Tip Et fugtigt viskestykke over bunden, når den ligger på sukkerstrøet bagepapir, holder bunden blød og nemmere at rulle.
Fyldet laves ved at smelte brun farin, smør, kokosmel og mælk i en gryde.
arm op, stil til side og lad massen køle ned.
Smør nu forsigtigt ud på den bagte bund og bag et par minutter ekstra.
Nu kan du tage dejen ud og rulle rouladen. Pas på nallerne, den er varm!
Når rouladen af afkølet, pyntes den med hvid chokolade, kokosflager og skovsyre.

Så ruller rouladen

Se vores to andre superlækre roulader med inspiration fra danske kageklassikere.