Vi har taget det bedste fra drømmekagen (læs: det uimodståelige kokosfyld) og kombineret med den klassiske rouladedej for at skabe en drøm af en roulade.
Information
Sådan gør du
Lav en dej ved at piske æg og sukker med en håndmixer, til massen er luftig.
Sigt hvedemel og bagepulver i.
Vend forsigtigt sammen og hæld dejen ud på en
bageplade med sukkerstrøget bagepapir.
Bag i ca. 5 min
ved 200°C, og pas på den ikke bliver for mørk.
Tip Et fugtigt viskestykke over
bunden, når den ligger på sukkerstrøet bagepapir, holder
bunden blød og nemmere at rulle.
Fyldet laves ved at smelte brun farin, smør, kokosmel og mælk i en gryde.
arm op, stil til side og lad massen køle ned.
Smør nu forsigtigt ud på den bagte bund og bag et par minutter ekstra.
Nu kan du tage
dejen ud og rulle rouladen. Pas på nallerne, den er varm!
Når rouladen af afkølet, pyntes
den med hvid chokolade, kokosflager og skovsyre.
Så ruller rouladen
Se vores to andre superlækre roulader med inspiration fra danske kageklassikere.