Græskarvafler
Der er intet mere (u)hyggeligt end at dekorere og skære græskarhoveder til Halloween. Her er vores bud på, hvordan du kan forvandle dit overskydende græskarkød om til varme, velsmagende vafler.
Information
Sådan gør du
Kog græskarkødet i ca. 20 min og hæld vandet fra i en sigte.
Blend det til puré.
Pisk æg, og bland det med brun farin i en skål og tilsæt herefter olie.
Vend ca. 3 dl. Af græskarpuré i blandingen.
Bland hvedemel, havregryn, kanel, bagepulver, vaniljesukker og salt sammen i en skål.
Vend de to blandinger sammen lidt ad gangen.
Pensl vaffeljernet med lidt smør eller olie og bag vaflerne
Servér vaflerne lune med ahornsirup og drys med flormelis.
Tip Prøv også med en kugle vaniljeis!
Eller grib efterårsstemingen og pynt med ristede valnødder og havtorn.