Kombinationen af sød gulerodskage og frisk
flødeostcreme vækker glæde hos de fleste, og med roulade-formatet får du begge dele med i hver eneste bid. Og så er den jo nææææsten sund.
Information
Sådan gør du
Start med at lave bunden. Det gør du ved at piske æg, rørsukker og vaniljesukker
sammen i en skål.
I en skål for sig
blandes hvedemel, stødt kardemomme,
kanel, bagepulver og et nip salt.
Vend dejen sammen, tilsæt
revet gulerod og bag ca. 10 min ved 225° C.
Selve cremen laver du ved at piske flødeost sammen med
flormelis og lidt
friskrevet citronskal.
Smør cremen ud over dejen, rul sammen og sæt på køl.
Pynt evt. med dutter af flødeostcreme og friske spiselige blomster.
Tip Husk at skære kanterne af din bagte rouladedej, så den står helt skarpt, når du ruller.
Så ruller rouladen
Se vores to andre superlækre roulader med inspiration fra danske kageklassikere.