Hvid fudge med tranebær
Fudge er en engelsk konfektklassiker med potentiale til at tage Danmark med storm. Her får du vores bud på en lækker variant med tranebær.
Information
Antal
Cirka 40 stk.
Sådan gør du
Kombiner kondenseret mælk og hvid chokolade i en gryde.
Varm blandingen op ved lav varme og rør godt, indtil chokoladen smelter og bliver glat.
Tilsæt en kop tørrede tranebær og rør forsigtigt, så de er jævnt fordelt.
Hæld den lækre blanding i en firkantet form og glat overfladen.
Sæt formen i køleskabet i mindst 4 timer, indtil fudgen er fast. Skær den derefter i små firkanter og server med glæde.
Tip Hvis du ønsker det, kan du tilføje hakkede nødder eller et strejf af vaniljeekstrakt for
ekstra smag og variation.
Fortryllende julelækkerier
Er det blevet tid til at fylde konfektskålene, pynte op til hygge og byde den søde juletid velkommen? Gå på opdagelse i disse to bud på lækkert julekonfekt, som skaber ægte julestemning med et trylleslag.