Kaffekaviar

Hvis du virkelig vil imponere dine gæster, så pynt en mokka-inspireret dessert med hjemmelavet kaffekaviar. Du behøver ikke en ph.d. i molekylærbiologi for at lykkes, men du skal ikke være bange for at eksperimentere lidt.
Sådan gør du
Bland 4 tsk. gelatinepulver og tre spsk. vand i en lille skål. Lad det stå indtil det er stivnet. Tilsæt en dl. varm kaffe og rør, indtil gelatinen er opløst. Hæld væsken i en flaske, som du kan trykke dråber ud af. Når væsken er ca. stuetemperatur, er du klar til at lave kaviarkuglerne. Det gør du ved at dryppe væsken ud i en skål med kold rapsolie. For at sikre at olien er tilstrækkelig kold, placeres skålen i et isbad tilsat en kop salt. Dryp nu 1-3 dråber væske pr. kaviarkugle i olien. Brug en hulske til at tage kuglerne op og si olien fra. Tør sveden af panden og server din dessert med stolthe