Nougat-snitter med havregryn og hasselnødder
Nougatsnitter kombinerer det sprøde, det søde og det bløde til absolut perfektion. Denne version har sprøde hasselnødder blandet i nougaten for ekstra bid.
Information
Antal
Cirka 30 stk.
Sådan gør du
Smelt smør i en gryde og tilsæt sukker og havregryn.
Hæld massen i et firkantet fad beklædt med bagepapir, og bag ca. 25 min ved 170° C.
Rist og grovhak nu hasselnødder uden skind.
Smelt nougat på panden ved lav varme og bland nødderne i.
Top den bagte havregrynsbund med et lag hasselnødde-nougat, og stil det i køleskabet.
Når nougaten er kølet ned, lægger du et tynd lag
marcipan over.
Slut med et gavmildt lag tempereret chokolade.
Drys med hakkede pistacienødder og skær ud i firkantede bidder.
Fortryllende julelækkerier
Er det blevet tid til at fylde konfektskålene, pynte op til hygge og byde den søde juletid velkommen? Gå på opdagelse i disse to bud på lækkert julekonfekt, som skaber ægte julestemning med et trylleslag.