Pistacie cookies
Er du klar til at smage de lækreste pistacie-cookies med et sprødt ydre og en blød og chewy midte? Det tror vi nok, du er.
Information
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 180° C.
Blend 280 g pistaciekerner, 200 g sukker,
75 g flormelis, ½ tsk. salt, ¼ tsk. kardemomme og ¼ tsk. kanel sammen
i en foodprocessor, indtil konsistensen er som sand.
Tilføj 2 æggehvider og 1 tsk. vaniljeekstrakt, og blend det hele sammen til en klistret dej.
Brug en spiseske til at forme ca. 15 cookies på en bageplade
beklædt med bagepapir.
Drys lidt hakkede pistacier på toppen.
Tip Rist pistacienødderne let, hvis du ønsker en dybere og mere rig smag.
Bag 12-14 min, indtil dine cookies puffer op og krakelerer en smule. Tag dem ud, og lad dem køle ned.