Rabarber-pavlova

M Essens 1 2023 S 23 5705140734895 1052402 RC Serveringsbraet Hvid Elements 1568X520px

Rabarber er smagen af forår og sommer. Sammen med den luftige marengskage, Pavlova, får du en utrolig frisk, let og velsmagende dessert, der fungerer perfekt som afrunding på dit forårsmåltid. Her har vi lavet dem i lækre miniversioner.

Information

Antal
Til 2 personer

Sådan gør du

Rengør din rabarber og skær i små bidder.
Bland rabarber med sukker, vaniljekorn og citronsaft.
Bag 10-15 min ved 175°C og lad dem køle af.
Pisk nu æggehviderne, til de er stive og tilføj sukkeret lidt efter lidt, mens du pisker.
Rør nu hvidvinseddiken i.
Form cirkler af marengs på bagepapir og bag ved 150°C i 1 time
Når dine marengs er kølet af, smøres flødeskum på.
Tip Det smager rigtigt godt med lidt vanilje i flødeskummet.
Til sidst pyntes med rabarber og eventuelt friske bær i sæson.

Fuldend din forårsmenu

Byd foråret velkommen med en enkel tre-retters menu baseret på nogle af forårets lækreste ingredienser.