Rabarber er smagen af forår og sommer. Sammen med den luftige marengskage, Pavlova, får du en utrolig frisk, let og velsmagende dessert, der fungerer perfekt som afrunding på dit forårsmåltid. Her har vi lavet dem i lækre miniversioner.
Information
Antal
Til 2 personer
Sådan gør du
Rengør din rabarber og skær i små bidder.
Bland rabarber med sukker, vaniljekorn og citronsaft.
Bag 10-15 min ved 175°C og lad dem køle af.
Pisk nu æggehviderne, til de er stive og tilføj sukkeret
lidt efter lidt, mens du pisker.
Rør nu hvidvinseddiken i.
Form cirkler af marengs på bagepapir og bag ved 150°C i 1 time
Når dine marengs er kølet af, smøres flødeskum på.
Tip Det smager
rigtigt godt med lidt vanilje i flødeskummet.
Til sidst pyntes
med rabarber og eventuelt friske bær i sæson.
Fuldend din forårsmenu
Byd foråret velkommen med en enkel tre-retters menu baseret på nogle af forårets lækreste ingredienser.