M 5713275205012 10019208 GJ Bernadotte Middagstallerken V04 1568X520px V2

Upside-down ferskentærte

En amerikansk klassiker, der matcher de danske smagsløg fortrinligt. Over there bliver den typisk tilberedt i store kageforme, men vi har valgt at dele den op i delikate enkeltserveringer. Perfekt til kaffen, desserten og den lille lækkersult.

Information

Sådan gør du

Start med at skære dine ferskner i tynde skiver. Der går ca. 6 skiver til hver tærte
På et stykke bagepapir på en bageplade drysses nu en smule sukker. Læg skiverne oven på sukkeret og herefter en butterdejsfirkant på ca. 10 x 10 cm.
Pensel med æg, og bag ca. 10-12 min. Butterdejen skal være smukt gylden og ”puffet”.
Tag pladen ud, lad den køle lidt af, og vend det hele rundt ved hjælp af en ekstra bageplade, som du lægger oven på.
Nu kan du fjerne bagepapiret fra tærterne, forsigtigt.
Server med en kugle god vaniljeis.