Information
Antal
4 personer
Dag 1
Vand, passionssaft og halvdelen af sukkeret koges op i en gryde.
Æggeblommer og resten af sukkeret blandes sammen i en skål.
Halvdelen af den varme væske hældes over i æggeblandingen og blandes.
Derefter hældes det tilbage i gryden og blandes med resten af den varme væske.
Under konstant omrøring varmes det hele op til ca. 81-83 grader for at gøre isen cremet - brug gerne et elektronisk stegetermometer til at tjekke temperaturen.
Straks derefter hældes det over i en kold skål OBS: Cremen må ikke kommer over 83-84 grader da den så vil skille! Tilsæt youghurten og bland det godt sammen.
Sæt cremen på køl indtil næste dag.
Dag 2
Kom cremen i en ismaskine og frys den.
I en dyb tallerken knuses 2-3 stk. mandel-småkager.
Med en ske formes et par kugler is og lægges på oven på de knuste mandel småkager.
Læg en god håndfuld brombær og blåbær rundt om og pynt evt. med skovmærke eller citronmelisse blade.
Tip Du kan evt. hælde en ske karamelsirup oven på isen lige før servering.