

Appelsin- og honning lassi
En lassi er en yoghurtbaseret indisk drik, som fås både i søde og salte udgaver. Denne version med honning og appelsin smager af solskin og fungerer perfekt på en kold januardag, hvor både C og D vitaminer er en mangelvare.
Information
Antal
2 glas.
Sådan gør du
Kom naturel yoghurt, skallen fra 1 appelsin, friskpresset appelsinsaft, honning og isterninger i en blender.
Blend, til konsistensen er jævn.
Justér sødmen efter smag ved at tilsætte ekstra honning, hvis det er nødvendigt.
Server i glas, evt. med ekstra isterninger.
Sig appelsiiiiin
Appelsinen er ret unik, hvis du spørger os. Ikke alene er den sød og velduftende. Den er også den eneste frugt, der formår at være både sommerlig og julet på én og samme tid.

Marinerede appelsiner med honning og rosmarin

Appelsin butterfly kylling

Hjemmelavet Arancello

Appelsinsauce

Appelsin creme brulée
