Deep pan pizza

Aftensmad 1200X364px Deep Pan Pizza

Information

Antal
4 stk
Tilberedning
Bages i ca. 10 minutter ved 270 grader varmluft. På en opvarmet bagesten eller støbejernspande.

Sådan gør du

Rør gær ud i vandet i en stor skål.
Kom salt i. Rør mel i – kun med en grydeske.
Dejen klistrer. Kom film over skålen.
Og stil dejen i køleskabet i 6 timer. Eller natten over.
Drys masser af mel på bordet.
Del dejen i 4 lige store dele på bordet i melet. Form dejen med hænderne, så de bliver runde og ca. 1-2 cm. tykke.
Lad pizza bundene efterhæve i 30 minutter på køkkenbordet.
Imens laves tomatsaucen ved at blende tomater skåret i mindre stykker, med salt.
Fyldet lægges på, i følgende rækkefølge: Tomatsauce, revet ost, tomater i skiver, serrano skinke eller chorizopølse, og top af med timian og eller rosmarin.
Aftensmad 298X298px Deep Pan Pizza