Mere smag og mindre spild i hverdagen
Du kan spare dyrebar tid og minimere madspild ved at lade råvarer gå igen henover din ugentlige madplan. Her får du vores bud på fire nemme hverdagsretter baseret på de samme simple hovedingredienser: Grisekød, kål, gulerod og tomat.
Fuldkornstortilla
På dag 1 er det tid til fuldkornstortilla. Scroll gennem siden og læs, hvordan du kan bruge de samme råvarer gennem flere retter.
Information
Sådan gør du
Kødboller i tomatsauce
På dag 2, er det tid til lækre kødboller i tomatsauce. Som tilbehør her, kan du lave fuldkornris med råsyltet grønt.
Små kålpakker med gris
På dag 3, kan du lave små kålpakker med gris. Alle ingredienser du skal bruge, har du i forvejen, da du brugte dem til fuldkornswrappen igår.
Tilsæt sprød salat med soyadressing og sesamfrø.
Stegte hverdagskoteletter
På dag 4, kan du stege nogle lækre koteletter, hvor du som tilbehør kan lave brændt kål med mandler, citronsaft og parmesanost samt tomatsauce og ristede ris.