Fire forskellige retter

Du kan spare dyrebar tid og minimere madspild ved at lade råvarer gå igen henover din ugentlige madplan. Her får du vores bud på fire nemme hverdagsretter baseret på de samme simple hovedingredienser: Grisekød, kål, gulerod og tomat.
På dag 1 er det tid til fuldkornstortilla. Scroll gennem siden og læs, hvordan du kan bruge de samme råvarer gennem flere retter.
På dag 2, er det tid til lækre kødboller i tomatsauce. Som tilbehør her, kan du lave fuldkornris med råsyltet grønt.
På dag 3, kan du lave små kålpakker med gris. Alle ingredienser du skal bruge, har du i forvejen, da du brugte dem til fuldkornswrappen igår.
Tilsæt sprød salat med soyadressing og sesamfrø.
På dag 4, kan du stege nogle lækre koteletter, hvor du som tilbehør kan lave brændt kål med mandler, citronsaft og parmesanost samt tomatsauce og ristede ris.