Nem og lækker inspiration til hverdagsgrill fra Pillivuyts opskriftsbog: Fadet på grillen
Information
Sådan gør du
Læg kylling i et grillfast fad, som er stort nok til også at rumme grøntsagerne.
Kyllingen skal gnides med olie og krydres med salt, peber og rosmarin.
Derefter sætter du fadet på grillen ved god, indirekte varme. Sæt låg på grillen og lade kyllingen stege i ca. 15 minutter.
Imens kan du klargøre grøntsagerne. Skær squash, røde peberfrugter og citron i grove stykker.
Læg det sammen med smørret i fadet til kyllingen og steg færdig ved indirekte midddelvarme - med grill-låget på - i ca. 45 minutter.
Smag grøntsagerne til med salt og peber, og servér.
Tip Sådan tjekker du, at kyllingen er færdig: åbn lidt op ved kyllingelåret - hvis væsken derfra er klar, er kyllingen færdig.