Persillerodspizza

Hovedretter 1200X364px Persillerodspizza

Hjemmelavet pizza med gedeost, persillerod og rosmarin er en skøn kombination af sprød bund, cremet ost og aromatiske krydderurter. Forbered dig på en fantastisk smagsoplevelse, som adskiller sig fra den klassiske pepperonipizza.

Information

Antal
4 personer

Sådan gør du

Lav to kugler af dejen.
Rul dem ud til to aflange pizzaer og læg dem på bageplade.
Rens og skær persilleroden i aflange skiver og snit hvidløg fint. For del dem på pizzabundene.
Bræk gedeosten i små stykker, riv det halve af parmesanosten og fordel det på pizzaerne.
Drys pizzaerne med rosmarinkviste, olivenolie, salt og sort peber. Bag dem i forvarmet ovn på 220 grader i 15-20 minutter indtil de er sprøde og gylde.
Anret pizzaerne med frisk revet parmesan og rucola.
Hovedretter 298X298px Persillerodspizza

PIZZA PIZZA PIZZA

En sprød og luftig bund, smagfuld sauce, smeltet ost og et væld af toppings, der kan variere fra klassisk pepperoni til delikatesser som trøfler. Selvom pizza blev opfundet i Italien, er den i dag elsket over hele verden - og bliver lavet i tusindvis af variationer.