Cæsarsalat med kylling, parmesan og butternut squash
Giv den klassiske cæsarsalat et nærende efterårstwist med 'croutoner' af butternut squash.
Information
Sådan gør du
Start med at ’massere’ finthakket grønkål med citronsaft.
Tilæt
derefter ristede pinjekerner, parmesan i tynde skiver og bagte butternut squash croutoner.
Croutonerne laver du ved at skære 1 butternut squash i tern og blande med olivenolie. Herefter lægger du ternene på en bageplade, hvor du overhælder dem med en blanding af rasp, parmesan, hvidløg, friskhakket rosmarin og olivenolie, før du bager dem i 20-25 min ved 220° C.
Tilsæt nogle skiver stegt kylling og cæsarsalatdressing efter smag – og den må du altså gerne købe i butikken. Pynt med f.eks. timian.
Vinterens bedste salater
Man behøver ikke gå ned på det grønne, bare fordi det er gråt udenfor. Her får du fire bud lækre vintersalater, der er fyldt med både næring og smag.