Dadler i baconsvøb i airfryer
Dadler i baconsvøb er en skøn snack, når gæsterne kommer. De er også en nem ekstraret, f.eks. som en del af en tapasanretning. Opskriften er udarbejdet af dygtige Britt Andersen, som er hjernen bag airfryeropskrifter.dk samt bogen "Airfryer grundbogen".
Information
Antal
18 stk.
Sådan gør du
Lav et lille snit i 18 dadler, og pil stenene ud.
Skær 9 skiver bacon over på midten, og rib en håndfuld timianstængler for timian. Læg en daddel og lidt timian på hver baconskive.
Rul baconen sammen om dadlerne, og hæft dem sammen med
en tandstik.
Læg dadlerne i airfryeren, indstil den på 180° C, og giv dem 9 min.
Tip Dadlerne kan erstattes med
abrikoser, mindre stykker æbler,
nektarin eller ananas. På de to
sidstnævnte smager det godt
med et drys chiliflager.