Fersken BBQ-sauce
Forkæl din kylling, gris, fisk eller grøntsag med et uimodståeligt lag fersken BBQ-sauce. Det lyder måske som et umage smagsmatch, men sødmen spiller perfekt sammen med smagen af grill.
Information
Sådan gør du
Skær 3-4 skrællede ferskner i tern, bland dem med saften fra 1 citron, og stil til side
Hak 1 rødløg fint, og steg et par minutter i olivenolie.
Tilføj 1 fed presset hvidløg og 1 tsk. revet ingefær, og rør det godt sammen. Herefter kommer du 2 spsk. tomatpuré i gryden, mens du rører, indtil massen karamelliserer
Tilføj 3 spsk. æblecidereddike og 2 spsk. vand – og herefter ferskner og 6 spsk. brun farin.
Slut af med 2 spsk. Worcester sauce, 2 spsk. ketchup og 1 spsk. sriracha (hot chilisauce) – og lad det simre ca. 20 min, før du blender grundigt igennem.
Smag til med salt og peber.
Tip Saucen kan også bruges som dip til crispy chicken eller fritter, eller i stedet for tomatsauce
på pizzaen, hvis du føler dig eventyrlysten.