Information

Sådan gør du

Skær løgene i ringe på passende størrelser, som du godt kunne tænke dig. De inderste ringe er svære at bruge
Læg løgringene i koldt vand i ca. 10 minutter
Bland mel og bagepulver i en skål
Find en anden skål og pisk æggene grundigt til det ikke hænger ved piskeriset mere
I en tredje skål blander du pankorasp, salt og peber
Find en gryde frem, hæld olien i og varm op til ca. 170 grader
Vend løgringene i mel, derefter æg og til sidst i rasp
Det nemmeste er at vende alle løgringe og lægge dem klar til frittering, så du har kan koncentrere dig om det bagefter
Fritér løgringene lidt ad gangen. Sænk dem ned i olien stille og roligt, så du ikke får den varme olie på dig
Fritér dem til de er gyldne og vend dem en gang undervejs. Tag ringene op med en hulske og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle
Servér helst mens de stadig er lune. Der er de bedst. Velbekomme!