Green goddess salat med grønkål, æbler og tranebær
Green goddess-salaten trender på de sociale medier lige nu, og vi er helt med på hypen. Salaten er både sund og smagfuld, og så kan du spise den med en ske. Den oprindelige amerikanske opskrift er med ansjoser, men dem er vi gået pænt udenom i vores version. Håber det er ok?
Information
Sådan gør du
Hak grønkål, agurk, forårsløg, purløg og æble helt fint.
Lav en pestoagtig
dressing af friskpresset citron fra 2 citroner, 2 spsk. olivenolie, 1 skalotteløg, 3 fed hvidløg, 2 spsk. æblecidereddike, en god håndfuld basilikum, en god håndfuld frisk spinat, 1 dl valnødder og salt, der blendes grundigt.
Vend salaten med dressingen, og pynt med tranebær efter smag.
Servér som den er eller spis den sammen med tortillachips eller salte kiks.
Tip Kan du ikke undvære kødet, så skader hverken knust bacon eller skiveskåret kyllingebryst.
Vinterens bedste salater
Man behøver ikke gå ned på det grønne, bare fordi det er gråt udenfor. Her får du fire bud lækre vintersalater, der er fyldt med både næring og smag.