Rabarbersnaps
Ingen påskefrokost uden snaps. Men hvorfor nøjes med den klassiske, når det både er nemt og sjovt at smagssætte sin egen? Prøv f.eks. at tilsætte frisk rabarber, som giver et herligt skud sødme, syrlighed og smuk kulør.
Information
Sådan gør du
Skær 500 g røde rabarberstilke i små stykker
Tip Skær ikke foden af rabarber-
stænglen. Den indeholder
nemlig sukker, der sparer
dig for at tilføje ekstra
raffineret sukker.
Vend dem med 2 dl sukker.
Lad rabarberen trække natten over i et stort sylteglas med låg.
Hæld 70 cl neutral snaps eller vodka i glasset, ryst grundigt og lad det stå i 3 uger.
Når snaps-
en er klar, sies den den gennem et rent viske-
stykker og hældes på skoldede flasker.
Madglad
Rabarber er med sin syrlige smag og smukke farver populær i de danske køkkenhaver. Se flere gode idéer til, hvordan du kan bruge rabarber i alt fra curds til rhubarbque.