M Essens 1 Side 41 Bagger

Rabarbersnaps

Ingen påskefrokost uden snaps. Men hvorfor nøjes med den klassiske, når det både er nemt og sjovt at smagssætte sin egen? Prøv f.eks. at tilsætte frisk rabarber, som giver et herligt skud sødme, syrlighed og smuk kulør.

Information

Sådan gør du

Skær 500 g røde rabarberstilke i små stykker
Tip Skær ikke foden af rabarber- stænglen. Den indeholder nemlig sukker, der sparer dig for at tilføje ekstra raffineret sukker.
Vend dem med 2 dl sukker.
Lad rabarberen trække natten over i et stort sylteglas med låg.
Hæld 70 cl neutral snaps eller vodka i glasset, ryst grundigt og lad det stå i 3 uger.
Når snaps- en er klar, sies den den gennem et rent viske- stykker og hældes på skoldede flasker.
0005 M Essens 1 Side 40 Pillivuyt 3050910001236 18851 (2)

Madglad

Rabarber er med sin syrlige smag og smukke farver populær i de danske køkkenhaver. Se flere gode idéer til, hvordan du kan bruge rabarber i alt fra curds til rhubarbque.