Pecankaramel-pakker

Pecankaramel Pakker Tobiashamann

Tobias Hamann står bag opskriften!

Tobias en autodidakt konditor, forfatter og tv-vært, der blev landskendt i 2014,
da han vandt Den Store Bagedyst. Siden har Tobias vundet DM i chokoladeskulpturer, været vært for en række madlavnings- og bageprogrammer i TV og skrevet flere bøger, herunder ”Tobias’ Jul – 24 slags spiselig julepynt”.

 

 

Tobias Hamann2

Information

Sådan gør du

Rist nødderne i ovnen i ca. 20 minutter, til de er sprøde.
Olier en firkantet form uden bund (16 x 16 cm) og placér den på en bageplade med bagepapir.
Kog creme fraiche op sammen med kornene fra vaniljestangen og selve vaniljestangen. Når det koger, tages gryden af varmen.
Opvarm sukkeret i en kasserolle og rør forsigtigt, indtil sukkeret smeltet og gyldenbrunt.
Hæld den kogte vaniljecreme fraiche over den varme sukker, og tilsæt først glukose, så smør, honning og salt.
Rør i massen, til den når en temperatur på 118°C. Sluk for blusset og tilsæt natron og pekannødder.
Hæld massen i formen. Lad det afkøle ved stuetemperatur i ca. halvanden time.
Kom lidt olie på en kniv, før du udskærer. Bind et bånd omkring, så det ligner små pakker.

Find mere inspiration i vores julemagasin!

Vi dykker ned i nogle af julens mange traditioner. Men traditionen tro vil vi give de velkendte ritualer et lille twist – uanset om det gælder silden til julefrokosten, julebordets opdækning eller pynten, du hænger i vinduerne. Du kan også glæde dig til at møde kage-innovatoren Tobias Hamann, der deler ud af sine bedste juleknas-opskrifter og fortæller mere om, hvad julens traditioner betyder for ham.

KK Essens 1080X1350px V3

Prøv kræfter med en af Tobias Hamanns andre julede lækkerier